søndag 17. april 2011

Bloggtur på trykk! 50 anbefalte turer i Gudbrandsdalen

I fjor sommer skrev jeg om en fantastisk frøkentur til Rondane, før jul ble vi tilfeldigvis kontaktet av en forfatter ved navn Frank Ivar Hansen, og kort fortalt; for en drøy uke siden dumpet boka "50 anbefalte turer i Gudbrandsdalen" av Frank Ivar Hansen ned i postkassene våre, med våre bilder i!
Boka handler som du sikkert har skjønt, om forskjellige turer i Gudbrandsdalen, med turer fra bl.a Lillehammer, Gausdal, Hafjell, Kvitfjell, Gålå, Rondane, Lom og Dovre.
Våre bilder er jo da selvfølgelig i delen som omhandler Rondane, og jeg må si at det er ganske festlig, og veldig hyggelig, at bildene fra turen er gode nok til å få være i ei bok :D


 
Boka virker forøvrig utrolig fin, den er delt opp i turområder, den har tekst, kart over- og fakta om hver enkelt tur. Faktaopplysningene inneholder bl.a type tur, vanskelighetsgrad, høyde, lengde og tid. Det er mangemange fine bilder og tips om severdigheter og overnattinger.
Jeg er ingen bokanmelder, men som tur-menneske vil jeg absolutt anbefale denne boka til de som kunne tenke seg å gå i disse områdene. Jeg tror den er veldig fin for hele familien!



4 kommentarer:

Birgit sa...

Gleder meg til å se i den. må nok gå til innkjøp av en selv ;)

Ida sa...

Så flott! =) Skikkelig tøft at dere fikk være med i boka! Den så forøvrig veldig interresant ut! =)

Trine sa...

Glede mæ t å sjå :) E den i salg allerede no eller?

Marianne sa...

Hehe ja litt morro dette da :D Stort bilde av Ingjerd på Veslefjelltind Trine, og faktisk ganske mange bilder av turen tilsammen :D Ja den er iallefall i salg i nettbutikkene til bohandelene :D