Om oss

Vi er en liten gjeng i 20-årene, spredd litt rundtomkring i Norge og Sverige. Her har du muligheten til å bli litt bedre kjent med oss :)

Trine:

Har en mastergrad i husdyravl som er tatt på UMB på Ås. Har jobbet som avlsrådgiver på geit, og jobber nå som rådgiver innen landbruk. 
Trine har også overtatt den skjønne hjemgården i Trøndelag, hvor bl.a hest står høyt på agendaen. Hun finnes med andre ord ikke lettskremt, og er også en ivrig jeger på både elg og rådyr.
Elsker alle typer fysiske utfordringer, har deltatt på OneCall Wintercamp 2010 og gått Birken på ski!
Et alltid positivt, livlig og smittende humør, hun har mye kunnskap og praktisk sans. Det er umulig å ikke le i Trines selskap :)

Beste turminne, så langt:

Drømmetur: "Med hest og slede til Rørosmartnan. Padle- og klatretur i Lofoten."


Birgit;
Birgit er lilleputten blandt bidragsyterne, Mariannes lillesøster og derav muligens noe miljøskada.
Birgit har odelen på hjemgården, er utdannet agronom/ bonde, samt innenfor opplevelses og attraksjonsutvikling, og jobber som prosjektleder innen opplevelser. Det er viktig å tenke alternativt i dagens bygdesamfunn, og det gjør Birgit i aller høyeste grad.
Dyrevenn med egen hund, og genuint opptatt av store og små opplevelser, og av å sette pris på øyeblikket. Alltid vært glad i å være ute og i fjellet, har hatt stor, og stadig økende, interesse for friluftsliv og lengre turer, og er bitt av klatrebasillen.

Beste turminne, så langt: Det må bli turen til Aurlandsdalen sommeren 2009. Gikk fra Finse til Vassbygdi! Nydelig tur med en herlig gjeng i flott natur, som jeg gjerne vil gjenta! Gode minner :D

Drømmetur: "Vrient! Så mye og mangt, men generelt se MYYYE mer av Norges fantastiske landskap og områder."


Ida;

Ida jobber som tannlege, og er som dere skjønner glad i ting som skremmer andre. Denne dama har vært et år i sjøforsvaret, banker gutta i strake armhevinger, og er generelt ei lita men beintøff frøken.
Ida er oppvokst omtrent rett ute i den nordnorske naturen, og med besteforeldre som tok Ida og søsknene med på små og store turer i naturen titt og ofte, som lærte dem både å bruke- og ta vare på naturen, var det umulig å ikke bli friluftsinteressert :) Turmaten er viktig for Ida, hun elsker å finne på nye ting og lage som er godt, enkelt og næringsrikt.
Lykkelig gift i vakre Nord-Norge, hvor hun trener, klatrer, sykler, går og står på ski.

Beste turminne, så langt:

Drømmetur: "Det er så mange ting jeg har lyst til! Alt i fra lange vinterturer med telt/hytte jakt, ski, telemark og hundekjøring, til sommerturer med da også jakt, telt og hytte, fiske og fjellturer! Og ikke minst bærturer på høsten!!!  Og så alle turer man kan ta til utlandet da, ørkener og andre spennendende landskap som ligger å frister!"
 
 
Kristine;

Kristine er utdannet ergoterapeut og bosatt ved foten av nydelige Gudbrandsdalen.
Hun har hele livet vært mye i fysisk aktivitet, både innenfor lagidrett, trening, ski og friluftsliv. Leter du etter noen som ikke gir seg på intervall- og motbakketrening? Her har du henne!
Kristine er oppvokst i hovedstaden, men har hengt mye i Gudbrandsdalen, og anser Nord-Norge som sitt andre hjem :)
Kristine har hobbyer som telemarkkjøring, toppturer, sykling, klatring og strikking.
Hun er forøvrig alltid klar for en utfordring!

Beste turminne, så langt:

Drømmetur: "det er så mangt! jeg storkoser meg i den flotte norske naturen og skulle gjerne sett mer både til lands og til vanns. Klatre stetinden er et stort ønske og drøm nå, padle i Lofoten/Ofoten, toppturer i Jotunheimen er blant annet noen av de mange drømmene mine."


Hildegunn:

Hildegunn er fra Gjøviksida av flotte Mjøsa, og jobber til daglig som lektor i biologi og matematikk.
Denne herlige jenta er mamma til en flott liten gutt, og vil bl.a dele turtips og erfaringer om og med barn på tur med oss!
Hildegunn har tilbrakt uendelig mange ferier på familiegården i fantastiske Romsdalen, et drømmested for alle typer familie- og toppturer, og et nydelig utgangspunkt for friluftlivsinteressen.
Hildegunn er ellers en ihuga dyrevenn, hest og hund er viktig for henne.

Dette er forøvrig en ekte gladlaks med et smittende humør og stort engasjement! Det står ikke på pågangsmotet og viljen hos dette fruentimmeret! =)

Beste turminne så langt: "Det er så mange å ta av, men det må jo være en av de flotte turene til Trollbua (Brøstdalen) sommerstid, eller påsketurene innover Bøstdalen i nydelig, varmt vær. Jeg stortrives også på tur når sønnen min sitter på ryggen min og skravler om alt han ser, eller ligger i pulken og synger og spiser rosiner ;)"

Drømmetur: "Ri på tvers av Island på islandshester, gå hele Jotunheimstien og generelt oppleve mye mer av norsk natur!"


Elise;


Blide Elise er oppvokst ved foten av Gudbrandsdalen, og jobber nå som lege omtrent nede i sør-Sverige.
Elises interesse for friluftsliv og å være ute i naturen har nok alltid vært der, men hun oppdaget for alvor den fantastiske naturen vi har i Norge under et 4 mnd utplasseringsopphold i Volda under medisinstudiet, og var dermed offisielt virkelig bitt av basillen.
Toppturer sommer og vinter, klatring inne og ute, samt paragliding er av Elises største hobbyer, så vi kan vel alle være enige om at sør-Sverige ikke er noe blivende sted! :)
Hun har til og med forsøkt seg på å klatre Mt. Blanc denne jenta, og jeg tipper det blir flere høye fjell i fremtiden :)

Beste turminne, så langt; "er nok kanskje en "spontantur" med bil og telt midt i eksamenstida før avsluttende medisineksamen i mai 2009. Det var fantastisk vær og det var fantastisk å komme ut av lesesalen. Det var vår og lange lyse kvelder. Turen gikk til Loftet på Sognefjellet og Lodalskåpa."

Drømmetur: "Akkurat nå drømmer jeg om å få gått enklere klatreruter som Romsdalshornet og Innerdalstårnet. Også drømmer jeg veldig mye om å reise tilbake til Lofoten.."


Marianne;

Marianne er utdannet Eiendomskonsluent, men jobber og utdanner seg nå innen forsikringsmegling i hovedstaden.
En oppvekst som i hovedsak besto av å boltre seg utendørs hele året, i bygda og på fjellet, har preget interessene, og sammen med samboeren og venner er telemarkkjøring, klatring, toppturer, fotturer, skiturer og generelt teltturer det hun bruker mest fritid på. Nesten like glad i å være på tur sommer som vinter, og har konsekvent hundre turplaner i hodet. Positiv og glad på tur, en trivelig turkompis :)

Beste turminne, så langt: "Jeg elsker følelsen av å være underveis, og av å nå mål eller toppen! Hver eneste gang! Falketind, Stetind (Jotunheimen), Storen og Smørstabbtraversen er av mine favoritturer, og Kilimanjaro den mest spesielle. Den nydelige jenteturen til Rondane et år er uforglemmelig :)"

Drømmetur: "å få være ukesvis sammenhengende på tur rundtomkring i Norge. Høye fjell og hvite vidder i inn- og utland :D"