tirsdag 12. april 2011

Klatring på Ulven

Vi er bitt av KLATREBASILLEN =) De siste mandagene har vi vært på Ulven å klatret ute. Det ligger ca 20 minutter sør for Lillehammer, mot Moelv. Der er det en fin vegg som er gradert til ca 4+/5. Vi har fått være med to flinke læremestere fra DNT Fjellsport Lillehammer som har bidrat til at vi har fått en bratt læringskurve. Her får vi prøve oss i det meste og lærer stadigvekk noe nytt. Veldig spennende! Dette har også medført i at vi skal begi oss ut på en klatretur på Via Lara i Nissedal i mai.Det skal være en perfekt nybegynner rute. Det er nervepirrende å ha en slik plan, men det er herlig å ha ett mål å jobbe mot. Så det blir nok mange flotte klatre-mandager fremover for å forberede oss best mulig. Tar gledelig i mot klatretips, alt fra utstyr til ruter! Det er kanskje noen som har erfaring fra Via Lara?

7 kommentarer:

Rune sa...

Jeg har klatret Via Lara, men det begynner å bli mange år siden :)
Ruta er super. Fin høydefølelse og utsikt fra første taulengde.
Lykke til, og nyt ruta!

Birgit sa...

Høres bra ut :D Er tre jenter som er veldig spente. Begynte å klatre i begynnelsen av februar så får håpe vi kommer oss opp. Gleder og gruer meg!

Marianne sa...

Går sikkert veldig bra Birgit, med såpass flinke folk til å lede an er det bare å gjøre som de sier og konsentrere deg om selve klatringa =)

Marianne sa...

Ser forresten ut som et fint klatrefelt dere holder på i! Ta meg med dit ved en anledning? :)

Birgit sa...

Så klart kan vi dra dit en dag Marianne :D Hadde vært koselig!

Kristine sa...

Takk Rune.Gleder meg til å nyte ruta og høydefølelsen.

Bli med oss marianne. det er en fin vegg.

Marianne sa...

Da har vi en date :D