lørdag 19. februar 2011

Innerdalen

Tenkte det var på tide at jeg kanskje postet noe her igjen. Men jeg har mer et spørsmål, eller jeg vil starte en diskusjon... jeg sitter og tenker litt på turer til sommeren. Er det noen som har hørt om, eller vært i Innerdalen? Skal riktignok være norges vakreste dal, og når noen markedsfører seg på den måten. DAAAA har du fanget min nysgjerrighet ;)

Hilsen Birgit :D

4 kommentarer:

Marianne sa...

Ut i fra bildene man ser av Innerdalen ser det iallefall ut til at de virkelig kan smykke seg med en fin tittel :D Jeg vet det er et populært område for klatrere, men det ser ikke ut til å være et område kun for dem, her ser det ut til å være muligheter for alle :D Toppturmulighet uten klatring er f.eks Såtbakkollen. Men mulig den ikke kan gåes med hund.
Bjøråskaret skal visst ha nydelig utsikt :)

http://www.turistforeningen.no/activity.php?ac_id=20684&fo_id=2513

Blir det telt eller hytte eller begge?

Birgit sa...

Great ;) takk :D
Søkt litt opp selv også. Om det blir telt eller hytte eller begge deler er litt usikkert enda. Håper på telt, men har vært snakk på å gå fra hytte til hytte i vestfjellet også. Eller dra til Stryn, men må se om vi får det til i sommer i første omgang :p hehe...

Thea sa...

Hvis du skal til Innerdalen vil jeg være med!;) En i klassa er derifra, så har hørt en hel del om stedet, og det høres jo helt supert ut! Virkelig en plass jeg skal besøke en gang ihvertfall! :)

Birgit sa...

Muligheten for å slenge seg på er til stede vettu ;)
utifra bilder jeg har sett ser det helt nydelig ut :D

Men får jeg da lov til å spørre hvem Thea du er? hehe...