lørdag 20. februar 2010

Soveposer??

Heihopp! Jeg er i ferd med å se etter ny sovepose, og har innsett at soveposeverdenen er ganske stor! Har noen av dere en 4 sesongs/ vintersovepose til en noenlunde folkelig pris å anbefale (2000,- +/-)? Jeg ønsker en sovepose som har en komfortemp. på minst -10 for jenter. Jeg så på Nanok her forrige dagen, litt ukjent merke, men skal etter sigende være ganske ok. Det er folk som gikk ut av ajunglak som står bak merket. Dunposer er det beste siden de er lettest, men de tåler jo mindre fukt og greier ettersom jeg forstår. Jeg er forvirra =) Helst ville jeg nok hatt et godt trygt kjent merke, men man betaler da selvfølgelig litt ekstra for navnet på posen, så om noen har noe annet å anbefale blir jeg veldig glad! :)

mandag 15. februar 2010

Andermatt, Sveits

Da er jeg tilbake i Norge etter min aller første skiferie i Alpene, og jeg må si; det frister til gjentagelse! Ben redik, det var GØY! OG slitsomt! =D

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne og hva jeg skal ta med, men
turen ned gikk med fly fra Oslo til Zürich, og tog (med et par bytter) til Andermatt, en togtur på rett i overkant av to timer. Tog er jo også en utrolig fin måte å se et land på! Sveits har forøvrig også et veldig velfungerende jernbanesystem, så selv om det var litt pesete med all oppakningen, var det særdeles uproblematisk å ta tog. De er tilogmed i rute der nede!

søndag 7. februar 2010

Rondane, et bra turvalg?

Heihei alle sammen!
Nå trenger jeg litt tips her. Sitter og tenker mye på sommeren om dagen og lengter etter turer i fjellet. I sommer er planen å gå i Rondane i to,tre dager, men med samme utgangspunkt i stedet for hytte til hytte. Er det mange som har vært der og gått der og har noen tips? Jeg har tenkt litt på Rondablikk høyfjellshotel, ligge på en av hyttene der. Noen som har vært der og veit hvordan turer og slik rundt der er?

Tar imot alle tips, både store og små ;)

Ha en fin kveld alle sammen, kjempe fine innlegg som er postet her forresten, fine turer :D

Birgit

onsdag 3. februar 2010

Over all forventning!

Det er under ei uke siden jeg oppretta bloggen, og det er allerede postet 5 turinnlegg! Det er over all forventning! =D Jeg blir så glad på hjerten av sånt! =D Og ikke minst blir jeg helt vill i hodet av å lese om alle turene, og se de nydelige bildene,  jeg skulle helst ikke jobba og bare vært på tur! =D

mandag 1. februar 2010

Tur til Gaskas


I helga var jeg på en strålende tur i Troms innland. Min første skitur i 2010 og faktisk min aller første skitur i Troms. Det blir garantert flere! :)